Text

Maskinering


En moderne høyteknologisk maskinpark, tilpasset produksjonen i plate- og sveiseavdelingen, gjør oss i stand til å utføre komplekse oppdrag med største nøyaktighet. Arbeidet innebærer maskinering av sveisede konstruksjoner med tilhørende komponenter. I tillegg har vi stor produksjon av reservedeler, samt delproduksjon og maskinering i forbindelse med vedlikeholds-oppdrag.


Aktiv kundedeltagelse


Det viktigste for oss er at det ferdige produktet har den nødvendige styrken og funksjonaliteten for sitt formål. Dette sikrer vi gjennom nøyaktig dokumentering og aktiv kundedeltagelse, med full tilgang til inspisering i hele produksjonsprosessen.


Kompetent personell


Avanserte maskiner og kompliserte oppdrag krever faglærte operatører med høy kompetanse. Våre medarbeidere kan vise til lang erfaring innen dreiing, fresing og boring. Ansatte med utvidet teknisk kompetanse bistår gjerne ved produkt- og produksjonsspørsmål. Vi har også et nært samarbeid med firmaer som er spesialisert på tekniske beregninger.


Nedlasting maskinoversikt sigurd seland

Text

Over 100 års erfaring innen mekanisk virksomhet!

Button
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon